Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Θεμος Αναστασιασης Η αν το αισχος ειχε ονοματεπωνυμο!

Μπορώ με ένα πρόχειρο flashback να θυμηθώ πολλά μηδενικά στα οποία το Ελληνικό κοινό έδωσε κατα καιρούς αξία αλλά και χρήματα.
Από τον Τσάκα έως την Μπόκοτα και από τον Μικρούτσικο έως την Τατιάνα και την Πάνια.
Δέν μπορώ όμως να θυμηθώ άλλη περίπτωση παρόμοια με του Αναστασιάδη. Ίσως να είναι και ο Τριανταφυλλόπουλος, γι αυτό και κατάφεραν να τακιμιάσουν για ένα διάστημα.
Θέμος Αναστασιάσης. Τόσο Γλοιώδης άνθρωπος που θυμίζει την χλαπάτσα που έγινε κάποτε της μόδας ως παιχνίδι όταν ήμουν πιτσιρικάς.
Τόσο αμόρφωτος, ακαλλιέργητος και με παντελή έλλειψη άρθρωσης που σε κάνει να απορείς με ποίον ακριβώς τρόπο κατάφερε να το παίζει δημοσιογράφος και παρουσιαστής.
Τόσο καταχραστής δημοσίου και ιδιωτικού χρήματος, που αν η αστική δικαιοσύνη λειτουργούσε σε αυτή τη χώρα το εν λόγω υποκείμενο μάλλον δε θα ξαναέβλεπε ελεύθερο το φως του ήλιου.
Τόσο εντελώς ανήθικος, που αν ποτέ μπορούσε να υπάρξει θεωρητικά μία ανθρωπιστική δικαιοσύνη, θα του αφαιρούνταν αυτόματα ο τίτλος του ανθρώπινου πλάσματος.
Γιατί πολύ απλά δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Είναι είδος από μόνος του.
Είδος τοξικό, κακό και άπληστο. Τα πάντα για τα φράγκα.
Συγχαρητήρια σε όσους όλα αυτά τα χρόνια διάβαζαν τα άρθρα του και τις βρωμοφυλλάδες του, γέλασαν με τα "αστεία" του και τον έκαναν έναν εκ των αναγνωρισιμότερων και πλουσιότερων κτηνών-κοιτών της ελληνικής κοινωνίας.
Σας εύχομαι ολόψυχα αύριο στην θέση του Παύλου στην βρωμοφυλλάδα του, να είναι το δικό σας παιδί.

2 σχόλια: