Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αντικαταπληκτικά(Πρίν απ τα 30 είδε ήδη αρκετά)

Aυτή τη φορά,με αφορμή τις "θυελλώδεις" αντιδράσεις για την δήλωση άλλου ένα άξιου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου(από τους πολλούς που έχουμε),Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,άρχισα να παρατηρώ πάλι τον παροξυσμό της Ελληνικής κοινωνίας σύσσωμης

Τι είπε δηλαδή ο άνθρωπος?Αν δεν έχετε λεφτά να πληρώσετε τον φόρο ακίνητης περιουσίας,πουλήστε την περιουσία σας.


Και επειδή κανείς δεν έχει λεφτά να την αγοράσει,μην μου άγχεστε.Σε λίγο θα έρθει η "ανάπτυξη" μαζί με τους "επενδυτές" και θα την αγοράσουν αυτοί για ένα κομμάτι ψωμί,αφού θα είστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό και δέν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς.


Απλή η πρόταση.Κόψτε το λαιμό σας.


Όσο κι αν θυμώνει κάποιος με την απλή αυτή συλλογιστική που δείχνουν να ακολουθούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις η μία μετά την άλλη,είναι απολύτως τίμια.Αυτή είναι η πραγματικότητα.


Είναι σχεδόν σχιζοφρενικό.Να συμπεριφέρεσαι σαν το ζώο,να μην σ ενδιαφέρει αν ο διπλανός σου ζει ή πεθαίνει,να μην παίρνεις μια κωλοσακούλα στην παραλία να μαζέψεις τα σκουπίδια σου,να κοιτάς πώς θα βάλεις τρικλοποδιές στους γύρω σου και όχι πως θα είσαι εσύ καλύτερος.Να φιλάς κάθε κατουρημένη ποδιά με αντάλλαγμα λεφτά,εξουσία ή το πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια και να περιμένεις οτι ο Βαρβιτσιώτης η ο κάθε Βαρβιτσιώτης θα συμπεριφερθεί διαφορετικά απ ότι εσύ.


Όχι κύριε,θα κάνει ακριβώς το ίδιο.Και μάλιστα χωρίς τύψεις γιατί ξέρει πως όποιος και να ήταν στην θέση του απο όλους αυτούς που σκούζουν απο κάτω,το ίδιο θα έκανε.


Είναι ο νόμος κάτω από τον οποίο λειτουργεί ο άνθρωπος ως ον.

Ο προϊστάμενος που θα προσφέρει ηρεμία και σεβασμό στους υφισταμένους του,θα πάρει το καλύτερο απ αυτούς και τούμπαλιν.
Ο πελάτης που θα φερθεί με ευγένεια στον σερβιτόρο θα πάρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και το μεγαλύτερο χαμόγελο.
Ο πολίτης που θα αναγνωρίσει το ζωτικό χώρο και το δικαίωμα της ελευθερίας του απέναντι θα κερδίσει και τον δικό του ζωτικό και ελευθερία.


Εσύ κακόμοιρε μικροαστέ Ελληναρά,μίζερε,κακέ,κουτοπόνηρε για ποιόν λόγο ακριβώς πιστεύεις οτι ενώ ποτέ δέν θέλησες να προσφέρεις τίποτα σε κανέναν πλην του κώλου σου,θα υπάρξει ο οποιοσδήποτε άλλος και ειδικά πολιτικός με το όνομα Βαρβιτσιώτης που θα κοιτάξει εσένα και όχι τον δικό του κώλο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου