Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Aς χτυπήσουν οι οπλισμένες γροθιές τα πρόσωπα των ηθικών,όχι των φυσικών αυτουργών.

Tο σκηνικό του εμφυλίου στήθηκε! Όλα στη θέση τους!

Σοκ και παγωμάρα για την πληρωμένη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου που πίστευε σε μια υψηλότερη μορφή τέχνης, αυτή του να είσαι άνθρωπος.

Να μην πέσουμε στην παγίδα! Δεν έχει κανένα νόημα να κυνηγάμε γύρω-γύρω ένα μάτσο ηλίθια θρασύδειλα πλάσματα, τα οποία επιπλέον προστατεύονται από την αστυνομία.

Το σχέδιο μυρίζει κρατική προπαγάνδα!

Ας βρούμε τον σωστό στόχο!

Ας βρούμε τους πραγματικούς φασίστες, αυτούς με τα κοστούμια.

Αυτούς που πιστεύουν πως τους ανήκει η ζωή μας.

Αυτούς που ψηφίζουν νόμους κατα φανταστική πλειοψηφία.

Αυτούς που οδήγησαν την κοινωνία μας να λειτουργεί με τον νόμο της ζούγκλας.

Αυτούς που άφησαν τον καθέναν να πιστεύει οτι έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή και να μείνει ατιμώρητος.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας! Είναι η ευκαιρία να τους πετάξουμε από πάνω μας!
Είναι η ευκαιρία να τους αναγκάσουμε να βάλουν μπρος τα ελικόπτερα!

Οφείλουμε στον δολοφονημένο Παύλο να δείξουμε οτι είμαστε αυτοί οι οποίοι πίστευε οτι είμαστε και να συντρίψουμε τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του!

Για αυτόν! Για μας! Για τον καθένα ξεχωριστά!

2 σχόλια:

  1. Πριν μερικα χρονια δεν θα διαφωνουσα, αλλα για πες ρε pablito τι εννοεις οταν λες να βρουμε ολους αυτους. Αν το εννοεις κυριολεκτικα θα πρεπει να καταλαβεις οτι τους υπανθρωπους με τα κοστουμια τους προστατευει η αστυνομια πολυ καλυτερα απο τους υπανθρωπους της χα. Αν εννοεις να τους "βρουμε" και να τους "συντριψουμε" με οποιονδηποτε νομιμο και θεσμικο τροπο, να μας πεις και πως θα αντιμετωπισουμε τα ταγματα θανατου, που αποθρασυνονται μερα με την μερα. Να'σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγια αποψη μου ειναι να χτυπας το κεφαλι,οχι τα χερια.Μονο πολιτισμο μπορεις να υψωσεις μπρος σε ολο αυτο που συμβαινει.Οσον αφορα τα ταγματα θανατου,η λυση ειναι ολοι στο δρομο.Νομιζω πως οσοι το εχουμε αντιμετωπισει,θα πρεπει να το μεταφερουμε και στους υπολοιπους.Οπου υπαρχει κοσμος,οι χρυσαυγιτες μονο ταγματα θανατου δε θυμιζουν.Ισως να θυμιζουν κατι απο κατοσταριδες στους ολυμπιακους τωρα που το σκεφτομαι.Σε μια πιο τρομπαρισμενη εκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή