Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αχαράτσωτος ξεσπιτομένος

Nα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο; Θα το χτυπήσω.

Πήγε λέει ο Κουτσαβάκης "πρωθυπουργός" στην Κεφαλλονιά και έταξε στους ξεσπιτομένους ότι δεν θα πληρώσουν φέτος χαράτσι. Πάμε καλά;

Σου την πέφτει δηλαδή ο βιαστής κατ εξακολούθησιν, σ έχει αφήσει πια φυτό κι έρχεται την ώρα που σου κάτσε η στραβή και σου λέει μην στενοχωριέσαι, σήμερα θα στον ακουμπήσω λίγο.

Πρέπει να του πούνε κι ευχαριστώ δηλαδή που τους απαλλάσσει για ένα χρόνο από ένα από τα πολλά αντισυνταγματικά μέτρα που έχει περάσει.

Και για να μην ξεχνάμε πως έχουμε χούντα, ολ αυτά την στιγμή που στην επέτειο των Ιμίων απαγορεύονται οι διαδηλώσεις για όλους, έχουμε προσαγωγές ξύλο τα γνωστά. Πλην της Χρυσής Αυγής η οποία τελεί κανονικά την εκδήλωση της έξω ακριβώς από την ΛΑΕΔ.

Ο εκφασισμός την Ελληνικής κοινωνίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει στις δημοτικές πολιτικάντηδες εγνωσμένης αναξιοπιστίας, η Ν.Δ φυλλορροεί και ο καθένας αυτονομείται και φτιάχνει το δικό του φασιστικό μπαϊράκι ενώ όταν θα σουτάρουν τον Σαμαρά θα αναλάβει τα ινία ο (πρώτη μούρη στο καβούρι) Βορίδης και έτσι η Ν.Δ θα γίνει από ανεπίσημος, επίσημος φορέας νεοναζιστικών θέσεων.

Δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει κάποιου είδους δικαιολογία για την σημερινή μας ξεφτίλα. Ξέρω όμως ότι βρήκα το video που αντιπροσωπεύει πλήρως την ποιότητα του Ελληνικού στοιχείου σήμερα.

Περαστικά μας.




1 σχόλιο: