Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Βαλλιανάτος ο δήμαρχος

Αύριο και για λίγες μέρες το θέμα που θα απασχολήσει τα media θα είναι ο Βαλλιανάτος.

Η υστεριάζουσα συντηρητική κοινωνία μαζί με τα κατευθυνόμενα μέσα θα χρησιμοποιήσουν το γεγονός για να τρομάξουν περισσότερο τους ήδη ομοφοβικούς και φασίστες Έλληνες. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένας σεβασμός και μέτρο. Λες και το να είσαι οροθετικός είναι σαν να πηγαίνεις να βγάλεις φρονιμίτη για να γίνει έτσι απλά αντικείμενο χλεύης και εκφοβισμού.

Από την άλλη κατά πάσα πιθανότητα η LGBT κοινότητα θα συσπειρωθεί και θα σταθεί στο πλάι του αντιπροσώπου της, ο οποίος πολύ βολικά θυμήθηκε να μας πει ότι είναι οροθετικός μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο της Αθήνας. Δεν θυμήθηκε ας πούμε να μας το πει τότε που ο Λοβέρδος διέσυρε τις οροθετικές Ιερόδουλες.

Ο Βαλλιανάτος είναι από τους ανθρώπους που προσωπικά προσβάλλουν την αισθητική μου. Είρωνας, θρασύς, προσβλητικός, ενταγμένος στη δεξιά, μαϊντανός των lifestyle εκπομπών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ένας κούφιος τυχοδιώκτης χωρίς ίχνος ανιδιοτέλειας την οποία προϋποθέτει ο ακτιβισμός που μας πλασάρει.

Τα γράφω αυτά πριν αρχίσει το πανηγύρι. Η επίθεση που θα συμβεί προς αυτόν θα είναι ανήθικη και μεσαιωνικού χαρακτήρα. Μια επίθεση την οποία επεδίωξε για να προκαλέσει πόλωση των εν δυνάμει ψηφοφόρων του. Δίχως να τον ενδιαφέρει ότι θα δώσει στα χέρια των media ένα όπλο που θα επιτεθεί συνολικά (χειραγωγώντας την κοινωνία) εναντίον των προοδευτικών ιδεών, σχηματισμών και βέβαια των ομοφυλόφιλων τούτης της χώρας βλάπτοντας τελικά τα ιδανικά που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Στη σκοταδιστική εποχή που ζούμε ανοιχτά δηλωμένος gay αιρετός σε δημόσιο αξίωμα θα μας πήγαινε μίλια μπροστά ως κοινωνία.

Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, όπως οι συνδικαλιστές έχουν τους αντιπροσώπους που τους αξίζουν, οι Αθηναίοι το δήμαρχο που τους αξίζει, οι πολίτες των πρωθυπουργό που τους αξίζει έτσι και η LGBT κοινότητα έχει τον αντιπρόσωπο που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου