Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: Οδηγός λεωφορείου έμαθε να φρενάρει!

Σαν βόμβα έσκασε στο επιβατικό κοινό της Αθήνας η είδηση ότι οδηγός αστικού λεωφορείου έμαθε να φρενάρει και να επιταχύνει. Η είδηση διαδόθηκε ταχύτατα στα social media μέσα από τους επιβάτες του 550 που κάνει την διαδρομή Π.Φαλήρο - Κηφισιά.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι σχεδόν συγκλονιστικές καθώς φαίνεται ξεκάθαρα η κλήση του σώματος των επιβατών κάθε φορά που ο οδηγός ετοιμαζόταν να χρησιμοποιήσει τα πεντάλ. Μάταια όμως παρέμεναν έτσι καθώς το όχημα ξεκίναγε και σταμάταγε με πλήρη ομαλότητα.

Μέχρι να φτάσει το λεωφορείο στον τροχονόμο της Κηφισιάς, είχαν ήδη μαζευτεί τα τηλεοπτικά συνεργεία για μια δήλωση από τους μάρτυρες.

Πρώτο εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον πρωταθλητή άρσης βαρών Πύρρο Κοντοπύρρο. "Στους καιρούς των ισχνών αγελάδων, που η πολιτεία δεν στηρίζει καθόλου τον Ελληνικό Αθλητισμό, τα ΜΜΜ ήταν ο μόνος τρόπος να προετοιμαστούμε για τα πρωταθλήματα! Μόνο με ένα ευρώ την ημέρα (έχω κάρτα) γυμνάζω τρικέφαλους, τετρακέφαλους, στήθος, γλουτούς, κοιλιακούς. Απλά προσπαθώντας να κρατηθώ όρθιος στο λεωφορείο κατά την διάρκεια της διαδρομής. Και τώρα το χάσαμε κι αυτό! Τι άλλο κακό θα μας βρει σ αυτή τη χώρα;" αναρωτήθηκε με νόημα ο πρωταθλητής.

Η συντρόφισσα Γιάννα Αγγελογιάννα ακολούθησε λιτή, περιεκτική και εμφανώς απογοητευμένη : "Με τόσο κούνημα, μας χούφτωνε κάνας άντρας έστω και καταλάθος. Το χάσαμε κι αυτό."

Ένορκη διοικητική εξέταση ξεκίνησε με εντολή Σαμαρά για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές (μου) πληροφορίες για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ: Ε μα καιρό ήθελα να το γράψω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου