Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Φασιστονήσι

Αναγούλα μου ήρθε το πρωί καθώς διάβαζα τις πρωινές ειδήσεις. Κι άλλος θάνατος, περισσότερος θάνατος. Μετανάστες πνίγονται ολόγυρα μας με τις ευλογίες του "συμφέρει καλύτερα οικονομικά να πνίγονται" Υπουργού.

Σήμερα μάθαμε και κάτι άλλο. Οι μπάτσοι (το 50% του εκλογικού ποσοστού της Χρυσής Αυγής) με εντολή άνωθεν αντί να διασώσουν τους μετανάστες προσπάθησαν να τους μεταφέρουν εκτός των Ελληνικών χωρικών υδάτων και να τους παρατήσουν εκεί να πνιγούν.

Τελικά το σκάφος τους ανατράπηκε σε Ελληνικό χώρο και έτσι αναγκάστηκαν να τους πνίξουν μόνοι τους κλωτσώντας τους πίσω στην θάλασσα.

Νιώθω αηδία, ντροπή, θυμό. Από κάθε πόρο του δέρματος μας αναβλύζει βαθιά μέσα από τον πυρήνα της ύπαρξης μας φασισμός. Στην χώρα που ναζιστές είναι στο κοινοβούλιο και ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να θυμίσει με το υφάκι του νταβατζή στην Τρούμπα είναι απόλυτα λογικό οι μπάτσοι να προσπαθούν να σκοτώσουν ανθρώπους με κάθε ευκαιρία.

Και ένα ολόκληρο κομμάτι της κοινωνίας να τους χειροκροτά για την "μαγκιά" τους αφού τώρα λιγότεροι μετανάστες θα έρθουν να της πάρουν τις δουλειές.

Αλλά τι αναρωτιέμαι; Ο καρατζαφέρης που βλέπει τρία στελέχη του να είναι πρωτοκλασάτοι πλέον Νεοδημοκράτες το είχε πει ξεκάθαρα. Να τορπιλούνται. Και παρά την τόσο απάνθρωπη αυτή δήλωση ήταν στη βουλή. Και όχι μόνο αυτό αλλά η ιδέα του είχε τόσους υποστηρικτές που παρ ότι αυτός πλέον ξόφλησε, η ιδέα του εφαρμόζεται.

Δεν ξέρω γιατί οι μπάτσοι είναι αυτοί που είναι και δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει ούτε αν η μάνα τους τους έδερνε όταν ήταν μικροί, ούτε αν τους πήδαγε ο μπαμπάς τους στα κρυφά, ούτε αν τους έχωνε κάνα κωλοδάχτυλο ο θείος τους. Με νοιάζει ότι πεθαίνουν συνέχεια άνθρωποι από τα χέρια τους και η δικαιοσύνη δεν αντιδρά.

Θλιβερά μίζερα υπανθρωπάκια έχτισαν τον Ελληνικό πολιτισμό εν έτη 2014 και αν κάτι τους πρέπει είναι ο συνολικός αφανισμός από προσώπου γης μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος που έλεγε και μια ψυχή πριν μπει φυλακή.

Χάσαμε την ανθρωπιά μας, τα χάσαμε όλα. Ψόφος. Σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου