Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τρομοκρατία είναι να μην μπορείς να αναγνωρίσεις πια τον εαυτό σου στον καθρέφτη

Συνεχίζεται και το καλοκαίρι ο πόλεμος των αδιάφθορων της Ελληνικής κυβέρνησης εναντίον της τρομοκρατίας. Στην πραγματικότητα μέσα στο καλοκαιρινό λιοπύρι ελέγχουν τα αντανακλαστικά τους οι Έλληνες αστυνομικοί φτιάχνοντας φυσική κατάσταση με τρομοκράτες β' κλάσης προκειμένου να είναι έτοιμοι το χειμώνα να κάνουν τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Αλαφούζος, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Σαμαράς είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι επόμενοι στόχοι της αντιτρομοκρατικής που εργάζεσαι μυστικά και σιωπηλά για να καθαρίσει την χώρα από την βρώμα.

Βέβαια ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ σκέφτεται να επιστρατεύσει για τις επιχειρήσεις τελικά τις καθαρίστριες από το υπουργείο οικονομικών μιας και οι μπάτσοι μπερδεύονται ακόμα και με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Κηφισίας.

Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω. Η  ηλιθιότητα που διατρέχει σύσσωμη την Ελληνική κοινωνία θα ήταν πολύ αστεία αν δεν είχε τόσο σοβαρές επιπτώσεις. 

"Ο Μαζιώτης αρχιτρομοκράτης" στα δελτία ειδήσεων. Άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί η όχι με τις τακτικές του σίγουρα κανείς απλός πολίτης δεν αισθάνεται απειλή από τον Μαζιώτη και τον κάθε Μαζιώτη. Εν αντιθέσει με τον Σαμαρά που σου κόβονται τα ύπατα κάθε φορά που μιλάει.

Τρομοκρατία είναι να μην μπορείς να αναγνωρίσεις πια τον εαυτό σου στον καθρέφτη.

Αυτά.